Репозиторий Dspace

ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАС

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.date.accessioned 2024-06-12T10:30:23Z
dc.date.available 2024-06-12T10:30:23Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.issn 2664-4819
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9629
dc.description.abstract Важливим аспектом розвитку м’ясної промисловості є удосконалення технологічних прийомів виробництва та підвищення якості готового продукту шляхом зміни його складу чи властивостей. Поєднання нових інгредієнтів разом з традиційними, використання альтернативної сировини є головним принципом досягнення розвитку якості, повноцінності м’ясних виробів, зокрема ковбас ru
dc.publisher International Electronic Scientific and Practical Journal "WayScience" ru
dc.subject Ковбасні вироби, м'ясна сировина ru
dc.title ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАС ru
dc.type Book chapter ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись