DSpace Repository

ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАС

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.date.accessioned 2024-06-12T10:30:23Z
dc.date.available 2024-06-12T10:30:23Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.issn 2664-4819
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9629
dc.description.abstract Важливим аспектом розвитку м’ясної промисловості є удосконалення технологічних прийомів виробництва та підвищення якості готового продукту шляхом зміни його складу чи властивостей. Поєднання нових інгредієнтів разом з традиційними, використання альтернативної сировини є головним принципом досягнення розвитку якості, повноцінності м’ясних виробів, зокрема ковбас ru
dc.publisher International Electronic Scientific and Practical Journal "WayScience" ru
dc.subject Ковбасні вироби, м'ясна сировина ru
dc.title ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАС ru
dc.type Book chapter ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account