Репозиторий Dspace

АНАЛІЗ СИРОВИНИ ЯКА ЗАБЕЗПЕЧУЄ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТУ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Татьянін, Ілля
dc.date.accessioned 2024-06-12T09:33:22Z
dc.date.available 2024-06-12T09:33:22Z
dc.date.issued 2024-03-21
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9625
dc.publisher ХДАЕУ/Кропивницький ru
dc.subject функціональні властивості продукту ru
dc.subject тваринна сировина ru
dc.subject рослинна сировина ru
dc.title АНАЛІЗ СИРОВИНИ ЯКА ЗАБЕЗПЕЧУЄ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТУ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись