dc.contributor.author |
Резвих, Ніна Ігорівна |
|
dc.contributor.author |
Горач, Ольга Олексіївна |
|
dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана Валентинівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-31T13:38:38Z |
|
dc.date.available |
2024-05-31T13:38:38Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9531 |
|
dc.description.abstract |
Анотація. Майонези – один з найбільш популярних соусів, що
виготовляються харчовою промисловістю. Однією з проблем з
виробництва даної продукції є шаруватість готового продукту та
наявність краплин жиру на поверхні майонезу, що свідчить про
несправність гомогенізатора або не правильний його підбір.
Метою даної роботи є дослідження перспективних напрямів
гомогенізації емульсій та вивчення технічних характеристик сучасних
гомогенізаторів для удосконалення способу отримання майонезних
соусів високої якості.
У роботі проведено аналіз основних типів гомогенізаторів, які
використовуються для виробництва майонезів. В результаті вивчення
технічних характеристик гомогенізаторів різного типу встановлено, що
найбільш раціональним є використання ультразвукової обробки для
отримання продукції високої якості. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.subject |
Ключові слова: гомогенізатор, емульсія, майонез, технологічний процес, якість, жирність, гомогенізація, емульгування. |
ru |
dc.title |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ МАЙОНЕЗУ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |