DSpace Repository

ЗАСТОСУВАННЯ ЯГІДНО-ФРУКТОВИХ ПОРОШКІВ У ДЕСЕРТНИХ ПЛАВЛЕНИХ СИРАХ

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Тарадій, Дарія
dc.date.accessioned 2024-05-31T08:51:03Z
dc.date.available 2024-05-31T08:51:03Z
dc.date.issued 2023-12
dc.identifier.citation Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава) ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9515
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.title ЗАСТОСУВАННЯ ЯГІДНО-ФРУКТОВИХ ПОРОШКІВ У ДЕСЕРТНИХ ПЛАВЛЕНИХ СИРАХ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account