DSpace Repository

Використання неконденційної сировини для виробництва томатних соусів

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Чорненький, Дмитро
dc.date.accessioned 2024-05-31T08:48:01Z
dc.date.available 2024-05-31T08:48:01Z
dc.date.issued 2023-12
dc.identifier.citation Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава) ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9514
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.title Використання неконденційної сировини для виробництва томатних соусів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account