Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Чорненький, Дмитро | |
dc.date.accessioned | 2024-05-31T08:48:01Z | |
dc.date.available | 2024-05-31T08:48:01Z | |
dc.date.issued | 2023-12 | |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та турис тичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава) | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9514 | |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | ru |
dc.title | Використання неконденційної сировини для виробництва томатних соусів | ru |
dc.type | Article | ru |