Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2024-05-31T07:11:54Z | |
dc.date.available | 2024-05-31T07:11:54Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | О. В. Дзюндзя, Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – с. 39-40 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9506 | |
dc.description.abstract | Досліджено закваски спонтанного бродіння. Розроблено та досліджено рецептури хлібу з використанням локальних трав і заквасок | ru |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | ru |
dc.subject | закваска | ru |
dc.subject | трави | ru |
dc.subject | хліб | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ТА ЛОКАЛЬНИХ ТРАВ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |