Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Корбич, Н. М. | |
dc.contributor.author | Пелих, Н.Л. | |
dc.contributor.author | Ведмеденко, О. В. | |
dc.contributor.author | Любенко О.І. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T14:09:40Z | |
dc.date.available | 2024-05-30T14:09:40Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Корбич Н.М., Пелих Н.Л., Ведмеденко О.В., Любенко О.І. Годівля тварин і технологія кормів: практикум у схемах і таблицях. Змістова частина І. «Корми». Херсон, 2024. 231 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9479 | |
dc.description.abstract | Практикум розроблено на основі робочої програми освітнього компонента «Годівля тварин і технологія кормів» освітньо-професійної програми 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, з урахуванням стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня освіти, ступеня вищої освіти – бакалавр, галузі знань – 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальності – 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, (затверджений та введений в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 21.12.2018 р. № 1432, відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р.). До першої частини практикуму входять матеріали лабораторно-практичних занять з визначення хімічного складу кормів, їх перетравності, поживності, зоотехнічної та господарської оцінки якості кормів. Для здобувачів вищих навчальних закладів, які навчаються за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та Ветеринарна медицина. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський ДАЕУ | ru |
dc.subject | годівля с.-г. тварин | ru |
dc.subject | хімічний склад кормів | ru |
dc.subject | оцінка поживності кормів | ru |
dc.title | Годівля тварин і технологія кормів: практикум у схемах і таблицях. Змістова частина І. «Корми» | ru |
dc.type | Book | ru |