00 DSpace/Manakin Repository
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ КОМБІНОВАНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ КОМБІНОВАНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
Левченко М.В.
;
Киць, Я
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9470
Дата:
2024
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
mater_30_03_24 (2).pdf
Розмір:
822.1Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися