00 DSpace/Manakin Repository

Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.date.accessioned 2024-05-24T12:39:42Z
dc.date.available 2024-05-24T12:39:42Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9396
dc.description.abstract Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Факультет біолого- технологічний. ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» ru
dc.title.alternative Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. ru
dc.type Book ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу