Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.date.accessioned 2024-05-24T12:39:42Z
dc.date.available 2024-05-24T12:39:42Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9396
dc.description.abstract Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Факультет біолого- технологічний. ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» ru
dc.title.alternative Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. ru
dc.type Book ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись