DSpace Repository

Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва»

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.date.accessioned 2024-05-24T12:39:42Z
dc.date.available 2024-05-24T12:39:42Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9396
dc.description.abstract Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Факультет біолого- технологічний. ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» ru
dc.title.alternative Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. ru
dc.type Book ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account