dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-24T12:39:42Z | |
dc.date.available | 2024-05-24T12:39:42Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9396 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. Факультет біолого- технологічний. | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» | ru |
dc.title.alternative | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Основи САПР процесів виробництва і переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. | ru |
dc.type | Book | ru |