Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-24T12:35:49Z | |
dc.date.available | 2024-05-24T12:35:49Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9395 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до проведення практичних робіт з дисципліни «Теплотехніка» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Факультет біолого-технологічний | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.relation.ispartofseries | видання 2-е, оновлене.; | |
dc.title | Методичні рекомендації до проведення практичних робіт з дисципліни «Теплотехніка» | ru |
dc.title.alternative | Методичні рекомендації до проведення практичних робіт з дисципліни «Теплотехніка» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Освітньо- професійна програма Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Факультет біолого-технологічний. | ru |
dc.type | Book | ru |