dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-24T12:35:49Z |
|
dc.date.available |
2024-05-24T12:35:49Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9395 |
|
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації до проведення практичних робіт з дисципліни «Теплотехніка» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Факультет біолого-технологічний |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
видання 2-е, оновлене.; |
|
dc.title |
Методичні рекомендації до проведення практичних робіт з дисципліни «Теплотехніка» |
ru |
dc.title.alternative |
Методичні рекомендації до проведення практичних робіт з дисципліни «Теплотехніка» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти першого року навчання денної форми. Спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Освітньо- професійна програма Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Факультет біолого-технологічний. |
ru |
dc.type |
Book |
ru |