dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Ушакова, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-24T12:32:31Z |
|
dc.date.available |
2024-05-24T12:32:31Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9394 |
|
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Факультет біолого-технологічний. |
ru |
dc.publisher |
НМВ: ХДАЕУ |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Ч.1; |
|
dc.relation.ispartofseries |
Ч. 2; |
|
dc.subject |
Переробка |
ru |
dc.subject |
Тваринництво |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва». |
ru |
dc.title.alternative |
Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. |
ru |
dc.type |
Book |
ru |