00 DSpace/Manakin Repository

Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва».

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.date.accessioned 2024-05-24T12:32:31Z
dc.date.available 2024-05-24T12:32:31Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9394
dc.description.abstract Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Факультет біолого-технологічний. ru
dc.publisher НМВ: ХДАЕУ ru
dc.relation.ispartofseries Ч.1;
dc.relation.ispartofseries Ч. 2;
dc.subject Переробка ru
dc.subject Тваринництво ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва». ru
dc.title.alternative Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. ru
dc.type Book ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу