Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва».

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.date.accessioned 2024-05-24T12:32:31Z
dc.date.available 2024-05-24T12:32:31Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9394
dc.description.abstract Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Факультет біолого-технологічний. ru
dc.publisher НМВ: ХДАЕУ ru
dc.relation.ispartofseries Ч.1;
dc.relation.ispartofseries Ч. 2;
dc.subject Переробка ru
dc.subject Тваринництво ru
dc.title Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва». ru
dc.title.alternative Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. ru
dc.type Book ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись