Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-05-24T12:32:31Z | |
dc.date.available | 2024-05-24T12:32:31Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9394 | |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. Освітньо-професійна програма Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Факультет біолого-технологічний. | ru |
dc.publisher | НМВ: ХДАЕУ | ru |
dc.relation.ispartofseries | Ч.1; | |
dc.relation.ispartofseries | Ч. 2; | |
dc.subject | Переробка | ru |
dc.subject | Тваринництво | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва». | ru |
dc.title.alternative | Методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Технологія переробки продуктів тваринництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти четвертого року навчання денної форми. Спеціальність 204“Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”. | ru |
dc.type | Book | ru |