Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | |
dc.contributor.author | Гіренко, Наталія Ігорівна | |
dc.contributor.author | Дуб, Володимир Васильович | |
dc.date.accessioned | 2024-04-30T07:55:26Z | |
dc.date.available | 2024-04-30T07:55:26Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Крамаренко Д.П., Гіренко Н.І., Дуб В.В. Вплив добавок гідробіонтів на технологічні властивості та показники якості борошняних виробів/ Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / відповід. за вип. : проф. Семак Б. Б. – Львів : вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 2022. С. 345-346 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-617-602-312-8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9349 | |
dc.description.abstract | Однією з найважливіших проблем, які стоять перед харчовою промисловістю України, є забезпечення населення продуктами харчування з підвищеною харчовою цінністю. На сьогодні удосконалюються технології виробництва традиційних продуктів харчування й створюються нові покоління харчових продуктів, що відповідають потребам сьогодення. Хлібобулочні вироби є продуктами масового, регулярного споживання в їжу, тому за допомогою регулювання їх хімічного складу можна впливати на харчовий раціон і стан здоров’я людини. Хімічний склад більшості сортів хліба характеризується високим змістом вуглеводів, незбалансованістю білків, мінеральних речовин, вітамінів і поліненасичених жирних кислот групи ω-3. Актуальним є використання функціональних хлібобулочних виробів, збагачених есенційними нутрієнтами, за допомогою яких можна ефективно корегувати склад добового раціону людини | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Львівський торговельно-економічний університет | ru |
dc.subject | гідробіонти, борошняні вироби, технологічні властивості, харчова цінність, технології виготовлення | ru |
dc.title | ВПЛИВ ДОБАВОК ГІДРОБІОНТІВ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |