00 DSpace/Manakin Repository

ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПИВА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Крамаренко, Дмитро Павлович
dc.contributor.author Дуб, Володимир Васильович
dc.date.accessioned 2024-04-29T06:44:24Z
dc.date.available 2024-04-29T06:44:24Z
dc.date.issued 2023-05-31
dc.identifier.citation Крамаренко Д. П., Дуб В. В. Використання альтернативної сировини у виробництві пива // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Хмельницький, ХНТУ, 2023. – С. 33-37 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9342
dc.description.abstract Останнім часом все більше виробників пива намагаються звернути увагу на використання альтернативних видів сировини у виробництві напою. Це пов'язано з тим, що ціни на традиційну сировину, таку як ячмінь та хміль, постійно зростають, а використання альтернативних видів сировини може знизити витрати на виробництво. Деякі з можливих альтернативних джерел сировини для пивоваріння включають різні види зерна, такі як пшениця, жито і кукурудза, а також екзотичні інгредієнти, такі як кокос і фруктові екстракти. Однак, використання альтернативної сировини може вплинути на якість готового продукту. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський національний технічний університет ru
dc.subject Пиво, виробництво, альтернативна сировина, стак та аромат, колір, поживність ru
dc.title ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПИВА ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу