Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | |
dc.contributor.author | Дуб, Володимир Васильович | |
dc.date.accessioned | 2024-04-29T06:44:24Z | |
dc.date.available | 2024-04-29T06:44:24Z | |
dc.date.issued | 2023-05-31 | |
dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П., Дуб В. В. Використання альтернативної сировини у виробництві пива // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Хмельницький, ХНТУ, 2023. – С. 33-37 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9342 | |
dc.description.abstract | Останнім часом все більше виробників пива намагаються звернути увагу на використання альтернативних видів сировини у виробництві напою. Це пов'язано з тим, що ціни на традиційну сировину, таку як ячмінь та хміль, постійно зростають, а використання альтернативних видів сировини може знизити витрати на виробництво. Деякі з можливих альтернативних джерел сировини для пивоваріння включають різні види зерна, такі як пшениця, жито і кукурудза, а також екзотичні інгредієнти, такі як кокос і фруктові екстракти. Однак, використання альтернативної сировини може вплинути на якість готового продукту. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський національний технічний університет | ru |
dc.subject | Пиво, виробництво, альтернативна сировина, стак та аромат, колір, поживність | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПИВА | ru |
dc.type | Thesis | ru |