dc.contributor.author |
Крамаренко, Дмитро Павлович |
|
dc.contributor.author |
Дуб, Володимир Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-29T06:44:24Z |
|
dc.date.available |
2024-04-29T06:44:24Z |
|
dc.date.issued |
2023-05-31 |
|
dc.identifier.citation |
Крамаренко Д. П., Дуб В. В. Використання альтернативної сировини у виробництві пива // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Хмельницький, ХНТУ, 2023. – С. 33-37 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9342 |
|
dc.description.abstract |
Останнім часом все більше виробників пива намагаються звернути
увагу на використання альтернативних видів сировини у виробництві
напою. Це пов'язано з тим, що ціни на традиційну сировину, таку як ячмінь
та хміль, постійно зростають, а використання альтернативних видів
сировини може знизити витрати на виробництво.
Деякі з можливих альтернативних джерел сировини для пивоваріння
включають різні види зерна, такі як пшениця, жито і кукурудза, а також
екзотичні інгредієнти, такі як кокос і фруктові екстракти. Однак,
використання альтернативної сировини може вплинути на якість готового
продукту. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський національний технічний університет |
ru |
dc.subject |
Пиво, виробництво, альтернативна сировина, стак та аромат, колір, поживність |
ru |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПИВА |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |