00 DSpace/Manakin Repository
Технологічні властивості грибів гливи при розробці функціональних харчових продуктів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологічні властивості грибів гливи при розробці функціональних харчових продуктів
Чернишов, Ігор
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9102
Дата:
2024-01-30
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
zbirnyk_materiali ...
Розмір:
2.485Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися