dc.contributor.author |
Горач, Ольга Олексіївна |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-30T11:13:05Z |
|
dc.date.available |
2024-01-30T11:13:05Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Горач О.О., Новікова Н.В. Товарознавтсво харчових продуктів: навч. посіб. для вузів / О.О. Горач, Н.В. Новікова, Херсон: ХДАЕУ, 2023. 345 с. |
ru |
dc.identifier.issn |
2307-5732 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9055 |
|
dc.description.abstract |
Навчальний посібник розрахований на підготовку бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології», з обов’язкової компоненти, вивчення якої передбачено у навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації.
Навчальний посібник може бути корисним для здобувачів і працівників наукових та навчальних закладів, аспірантів та викладачів, які працюють над різними аспектами пов’язані з товарознавством продовольчих товарів, а також для інженерно-технічних працівників промисловості, діяльність яких пов’язана з харчовим виробництвом. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
ru |
dc.subject |
товарознавство |
ru |
dc.subject |
якість |
ru |
dc.subject |
безпечність |
ru |
dc.subject |
показники якості |
ru |
dc.subject |
сільськогосподарська сировина |
ru |
dc.subject |
виробництво |
ru |
dc.title |
ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
ru |
dc.type |
Book |
ru |