Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя Володимирівна | |
dc.date.accessioned | 2024-01-30T11:13:05Z | |
dc.date.available | 2024-01-30T11:13:05Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Горач О.О., Новікова Н.В. Товарознавтсво харчових продуктів: навч. посіб. для вузів / О.О. Горач, Н.В. Новікова, Херсон: ХДАЕУ, 2023. 345 с. | ru |
dc.identifier.issn | 2307-5732 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9055 | |
dc.description.abstract | Навчальний посібник розрахований на підготовку бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології», з обов’язкової компоненти, вивчення якої передбачено у навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації. Навчальний посібник може бути корисним для здобувачів і працівників наукових та навчальних закладів, аспірантів та викладачів, які працюють над різними аспектами пов’язані з товарознавством продовольчих товарів, а також для інженерно-технічних працівників промисловості, діяльність яких пов’язана з харчовим виробництвом. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | товарознавство | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | показники якості | ru |
dc.subject | сільськогосподарська сировина | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.title | ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | ru |
dc.type | Book | ru |