DSpace Repository

ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Новікова, Наталя Володимирівна
dc.date.accessioned 2024-01-30T11:13:05Z
dc.date.available 2024-01-30T11:13:05Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Горач О.О., Новікова Н.В. Товарознавтсво харчових продуктів: навч. посіб. для вузів / О.О. Горач, Н.В. Новікова, Херсон: ХДАЕУ, 2023. 345 с. ru
dc.identifier.issn 2307-5732
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9055
dc.description.abstract Навчальний посібник розрахований на підготовку бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології», з обов’язкової компоненти, вивчення якої передбачено у навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації. Навчальний посібник може бути корисним для здобувачів і працівників наукових та навчальних закладів, аспірантів та викладачів, які працюють над різними аспектами пов’язані з товарознавством продовольчих товарів, а також для інженерно-технічних працівників промисловості, діяльність яких пов’язана з харчовим виробництвом. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject товарознавство ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject показники якості ru
dc.subject сільськогосподарська сировина ru
dc.subject виробництво ru
dc.title ТОВАРОЗНАВСТВО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ru
dc.type Book ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account