Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Гусар, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2024-01-27T11:18:14Z | |
dc.date.available | 2024-01-27T11:18:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9037 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | безглютенові вироби | ru |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |