00 DSpace/Manakin Repository
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Горач, Ольга Олексіївна
;
Гусар, Анастасія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9037
Дата:
2023
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Гусар А.О., Горач ...
Розмір:
413.1Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися