Репозиторий Dspace

ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-01-27T11:18:14Z
dc.date.available 2024-01-27T11:18:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9037
dc.language.iso other ru
dc.publisher Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject якість ru
dc.subject безглютенові вироби ru
dc.title ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись