DSpace Repository

ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-01-27T11:18:14Z
dc.date.available 2024-01-27T11:18:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9037
dc.language.iso other ru
dc.publisher Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject якість ru
dc.subject безглютенові вироби ru
dc.title ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУР БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account