00 DSpace/Manakin Repository

Використання функціональних інгредієнтів при розробці безглютенових рецептур

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Михалик, Катерина
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-01-26T10:58:25Z
dc.date.available 2024-01-26T10:58:25Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.issn 978-966-612-284-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9005
dc.language.iso other ru
dc.publisher Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2022 р. – 347 с. ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject безглютенові вироби ru
dc.title Використання функціональних інгредієнтів при розробці безглютенових рецептур ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу