Репозиторий Dspace

Використання функціональних інгредієнтів при розробці безглютенових рецептур

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Михалик, Катерина
dc.contributor.author Гусар, Анастасія
dc.date.accessioned 2024-01-26T10:58:25Z
dc.date.available 2024-01-26T10:58:25Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.issn 978-966-612-284-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9005
dc.language.iso other ru
dc.publisher Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2022 р. – 347 с. ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject безглютенові вироби ru
dc.title Використання функціональних інгредієнтів при розробці безглютенових рецептур ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись