Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Труш, Світлана | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T08:36:40Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T08:36:40Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | О.В. Дзюндзя, С.С. Труш.Теоретичні аспекти використання аглютенової сировини. Х Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів» 24 березня 2023 року, м. Полтава, Україна | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8976 | |
dc.description.abstract | розглянуто перспективні безглютенові агрокультури для виробництва хлібобулочних виробів | ru |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | ru |
dc.subject | глютен, хлібобулочні вироби, технологія, агрокультури | ru |
dc.title | Теоретичні аспекти використання аглютенової сировини | ru |
dc.type | Article | ru |