Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T08:25:53Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T08:25:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Інноваційні технології напоїв у ресторанному господарстві Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство: Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22–23 березня 2023 р. / М-во освіти і науки України; Київ. ун-т культури, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2023, Част. 3 с.25-28 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8975 | |
dc.description.abstract | Метою роботи є наукове обгрунтування і удосконалення технології напоїв з фруктовими добавками | ru |
dc.publisher | Київський університет культури | ru |
dc.subject | технологія, напої, інновація, фруктові добавки | ru |
dc.title | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ | ru |
dc.type | Article | ru |