Репозиторий Dspace

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.date.accessioned 2024-01-23T08:25:53Z
dc.date.available 2024-01-23T08:25:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Інноваційні технології напоїв у ресторанному господарстві Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство: Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22–23 березня 2023 р. / М-во освіти і науки України; Київ. ун-т культури, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2023, Част. 3 с.25-28 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8975
dc.description.abstract Метою роботи є наукове обгрунтування і удосконалення технології напоїв з фруктовими добавками ru
dc.publisher Київський університет культури ru
dc.subject технологія, напої, інновація, фруктові добавки ru
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись