dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Антоненко, Артем |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-23T08:25:53Z |
|
dc.date.available |
2024-01-23T08:25:53Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О. В., Антоненко А. В. Інноваційні технології напоїв у ресторанному господарстві Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство: Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22–23 березня 2023 р. / М-во освіти і науки України; Київ. ун-т культури, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2023, Част. 3 с.25-28 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8975 |
|
dc.description.abstract |
Метою роботи є наукове обгрунтування і удосконалення технології напоїв
з фруктовими добавками |
ru |
dc.publisher |
Київський університет культури |
ru |
dc.subject |
технологія, напої, інновація, фруктові добавки |
ru |
dc.title |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |