Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бреус, Денис | |
dc.contributor.author | Шашкін, Микола | |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T10:01:51Z | |
dc.date.available | 2024-01-09T10:01:51Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.isbn | 978-966-289-801-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8721 | |
dc.description.abstract | Регулювання сектору органічної продукції на його ранньому етапі має на меті сприяти розвитку органічного сільського господарства та споживання органічних харчових продуктів. Це досягається шля- хом встановлення норм, правил та стандартів, таких як закони, поста- нови, регламенти та стандарти. Серед основних міжнародних стандар- тів органічного виробництва варто виділити стандарти Європейського Союзу, Базові міжнародні стандарти органічного виробництва та пере- робки продукції, ухвалені IFOAM, а також стандарти Комісії з Кодекс Аліментаріус, прийняті спільно Організацією з продовольства та сіль- ського господарства при ООН (FAO) і ФАО/ВОЗ Комісії з Кодекс Алі- ментаріус Всесвітньої організації з охорони здоров’я (WHO). | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | VІ International Scientific and Practical Conference; | |
dc.subject | правові засади, органічна продукція, ЄС, маркування | ru |
dc.title | Правові засади виробництва органічних продуктів | ru |
dc.type | Thesis | ru |