Репозиторий Dspace

Правові засади виробництва органічних продуктів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бреус, Денис
dc.contributor.author Шашкін, Микола
dc.date.accessioned 2024-01-09T10:01:51Z
dc.date.available 2024-01-09T10:01:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.isbn 978-966-289-801-9
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8721
dc.description.abstract Регулювання сектору органічної продукції на його ранньому етапі має на меті сприяти розвитку органічного сільського господарства та споживання органічних харчових продуктів. Це досягається шля- хом встановлення норм, правил та стандартів, таких як закони, поста- нови, регламенти та стандарти. Серед основних міжнародних стандар- тів органічного виробництва варто виділити стандарти Європейського Союзу, Базові міжнародні стандарти органічного виробництва та пере- робки продукції, ухвалені IFOAM, а також стандарти Комісії з Кодекс Аліментаріус, прийняті спільно Організацією з продовольства та сіль- ського господарства при ООН (FAO) і ФАО/ВОЗ Комісії з Кодекс Алі- ментаріус Всесвітньої організації з охорони здоров’я (WHO). ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries VІ International Scientific and Practical Conference;
dc.subject правові засади, органічна продукція, ЄС, маркування ru
dc.title Правові засади виробництва органічних продуктів ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись