dc.contributor.author |
Бреус, Денис |
|
dc.contributor.author |
Шашкін, Микола |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-09T10:01:51Z |
|
dc.date.available |
2024-01-09T10:01:51Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.isbn |
978-966-289-801-9 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8721 |
|
dc.description.abstract |
Регулювання сектору органічної продукції на його ранньому етапі
має на меті сприяти розвитку органічного сільського господарства
та споживання органічних харчових продуктів. Це досягається шля-
хом встановлення норм, правил та стандартів, таких як закони, поста-
нови, регламенти та стандарти. Серед основних міжнародних стандар-
тів органічного виробництва варто виділити стандарти Європейського
Союзу, Базові міжнародні стандарти органічного виробництва та пере-
робки продукції, ухвалені IFOAM, а також стандарти Комісії з Кодекс
Аліментаріус, прийняті спільно Організацією з продовольства та сіль-
ського господарства при ООН (FAO) і ФАО/ВОЗ Комісії з Кодекс Алі-
ментаріус Всесвітньої організації з охорони здоров’я (WHO). |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
VІ International Scientific and Practical Conference; |
|
dc.subject |
правові засади, органічна продукція, ЄС, маркування |
ru |
dc.title |
Правові засади виробництва органічних продуктів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |