dc.contributor.author |
Аверчева, Наталія Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-12-20T20:57:44Z |
|
dc.date.available |
2023-12-20T20:57:44Z |
|
dc.date.issued |
2023-06 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчева Н.О. Напрями забезпечення конкурентоспроможності галузі птахівництва Херсонської області у післявоєнний період. Агросвіт. 2023. № 11. С. 18-25. https://nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/1620/1632 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8541 |
|
dc.description.abstract |
У статті визначені сучасні проблеми та напрями забезпечення конкурентоспроможності птахівничих підприємств у післявоєнній відбудові Херсонської області. Досліджено цінову ситуацію на ринку харчових яєць під впливом дестабілізуючих чинників воєнної агресії та інших факторів зовнішнього середовища. Проведено ретроспективний аналіз питомої ваги області у загальних показниках виробництва харчових яєць і м'яса птиці в Україні. Визначена роль галузі птахівництва у реалізації Стратегії розвитку Херсонської області на період 2021 - 2027 років. На основі SWOT – аналізу розвитку птахівництва у післявоєнний період в Херсонській області визначені загрози і можливості для виробників продукції птахівництва, врахування яких дозволить активізувати діяльність різним формам господарюючих суб’єктів. З метою забезпечення конкурентоспроможності птахівничих підприємств Херсонської області у післявоєнній відбудові визначено регіональні конкурентні переваги. Запропоновані заходи на рівні виробників дозволять вивести галузь на якісно новий рівень, реалізувати потенціал регіону, забезпечити експортну орієнтованість виробництва. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Журнал "Агросвіт" |
ru |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
ru |
dc.subject |
продукція птахівництва |
ru |
dc.subject |
ціна |
ru |
dc.subject |
якість |
ru |
dc.subject |
стратегія розвитку |
ru |
dc.subject |
конкурентні переваги |
ru |
dc.subject |
кафедра соціальних та поведінкових наук |
ru |
dc.subject |
competitiveness |
ru |
dc.subject |
poultry products |
ru |
dc.subject |
price |
ru |
dc.subject |
quality |
ru |
dc.subject |
development strategy |
ru |
dc.subject |
competitive advantages |
ru |
dc.subject |
Department of Social and Behavioral Sciences |
ru |
dc.title |
Напрями забезпечення конкурентоспроможності галузі птахівництва Херсонської області у післявоєнний період |
ru |
dc.title.alternative |
Directions for ensuring the competitiveness of the poultry industry of the Kherson region in the post-war period |
ru |
dc.type |
Article |
ru |