2018

 

Останні додані

  • Іванів, М. О.; Сидякіна, О. В. (Державний реєстр патентів України на корисні моделі, 2018-10-10)
    Спосіб підвищення врожаю гібридів кукурудзи різних груп стиглості у різних агроекологічних умовах при зрошенні включає основний та передпосівний обробіток ґрунту, сівбу, догляд за посівами та збирання врожаю. Сівбу кукурудзи ...
  • Іванів, М. О.; Сидякіна, О. В. (Державний реєстр патентів України на корисні моделі, 2018-10-10)
    Спосіб підвищення врожаю гібридів кукурудзи різних груп стиглості у різних агроекологічних умовах при зрошенні включає основний та передпосівний обробіток ґрунту, сівбу, догляд за посівами та збирання врожаю. Сівбу кукурудзи ...
  • Іванів, М. О. (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-10-10)
    Спосіб підвищення врожаю гібридів кукурудзи різних груп стиглості у різних агроекологічних умовах при зрошенні включає основний та передпосівний обробіток грунту, сівбу, догляд за посівами та збирання врожаю. При цьому ...
  • Іванів, М. О. (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-10-10)
    Спосіб підвищення врожаю гібридів кукурудзи різних груп стиглості у різних агроекологічних умовах при зрошенні включає основний та передпосівний обробіток грунту, сівбу, догляд за посівами та збирання врожаю. Сівбу кукурудзи ...
  • Бурак, Валентина; Новікова, Наталя (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-08-27)
    Задачею винаходу є створення ковбаси з м’яса перепелів, які мають підвищену біологічну, харчову цінність та позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. Перевагою даного способу є те що ковбаси мають у ...
  • Дзюндзя, Оксана; Антоненко, Артем; Довга, Олена; Лефіренко, Олена; Кизима, Мирослава (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-02)
    Соус-майонез містить яєчні жовтки, оливкову олію, гірчицю, часник, сіль, цукор, оцет. Додатково введено каротиновмісну дієтичну добавку "Мультикаренол" та композиційну суміш дієтичних добавок, що складається з білково-жирової ...
  • Дзюндзя, Оксана; Басалаєв, Роман (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-10)
    Спосіб виробництва хліба, що включає підготовку сировини, заміс тіста, бродіння тіста, обминання, поділ на шматки та викладання у форми, які попередньо змащені рослинною олією, витримування у теплому місці для збільшення ...
  • Ведмеденко, Олена; Коваленко, Віталій (Державне підприємство "Український інститут інтелетуальної власності" (Укрпатент), 2018)
    Спосіб створення курей м'ясо-яєчного напрямку продуктивності, що базується на міжпорідному схрещуванні та міжлінійній гібридизації, який відрізняється тим, що для схрещування створюються двокомпонентні кроси; батьківські ...