Репозиторий Dspace

Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Іванова, І.Є.
dc.contributor.author Фазилова, Е.С.
dc.date.accessioned 2020-12-22T11:48:10Z
dc.date.available 2020-12-22T11:48:10Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Іванова, І. Є. Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації [Текст] / І. Є. Іванова, Е. С. Фазилова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2015. - Вип.92. - С. 25-29 (Шифр в БД 63/Т 13-698545) ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5118
dc.description.abstract Проведено сортодослідженя плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг. Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м’якоті, сухі розчинні речовини. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись