Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Іванова, І.Є. | |
dc.contributor.author | Фазилова, Е.С. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-22T11:48:10Z | |
dc.date.available | 2020-12-22T11:48:10Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Іванова, І. Є. Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації [Текст] / І. Є. Іванова, Е. С. Фазилова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2015. - Вип.92. - С. 25-29 (Шифр в БД 63/Т 13-698545) | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5118 | |
dc.description.abstract | Проведено сортодослідженя плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг. Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м’якоті, сухі розчинні речовини. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації | ru |
dc.type | Article | ru |