Репозиторий Dspace
Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2015
→
ТНВ. - 2015. - Вип. 92
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації
Іванова, І.Є.
;
Фазилова, Е.С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/5118
Дата:
2015
Аннотации:
Проведено сортодослідженя плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг. Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м’якоті, сухі розчинні речовини.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
7.pdf
Размер:
462.4Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
ТНВ. - 2015. - Вип. 92
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация