DSpace Repository
Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2015
→
ТНВ. - 2015. - Вип. 92
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації
Іванова, І.Є.
;
Фазилова, Е.С.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/5118
Date:
2015
Abstract:
Проведено сортодослідженя плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг. Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м’якоті, сухі розчинні речовини.
Show full item record
Files in this item
Name:
7.pdf
Size:
462.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
ТНВ. - 2015. - Вип. 92
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register