dc.contributor.author |
Іванова, І.Є. |
|
dc.contributor.author |
Фазилова, Е.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-22T11:48:10Z |
|
dc.date.available |
2020-12-22T11:48:10Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Іванова, І. Є. Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації [Текст] / І. Є. Іванова, Е. С. Фазилова // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2015. - Вип.92. - С. 25-29 (Шифр в БД 63/Т 13-698545) |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5118 |
|
dc.description.abstract |
Проведено сортодослідженя плодів черешні вітчизняної селекції пізнього строку достигання - Мелітопольська чорна, Тотем, Аншлаг. Простір за показниками: середня маса плоду, співвідношення кісточки до м’якоті, сухі розчинні речовини. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Формування споживчих властивостей плодів черешні пізнього строку достигання протягом періоду вегетації |
ru |
dc.type |
Article |
ru |