00 DSpace/Manakin Repository
Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
1998
→
Вип. 3
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини
Клименко, М.
;
Кишенько, І.
;
Грек, О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/378
Дата:
1998
Короткий опис(реферат):
В Українському державному університеті харчових технологій розроблен експрес-метод визначення водо- та жиропоглинаючої здатності різних видів харчової сировини, яка використовується в ковбасно-консервному виробництві.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
TNV-1998-3-39.pdf
Розмір:
247.2Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Вип. 3
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися