Репозиторий Dspace
Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
1998
→
Вип. 3
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини
Клименко, М.
;
Кишенько, І.
;
Грек, О.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/378
Дата:
1998
Аннотации:
В Українському державному університеті харчових технологій розроблен експрес-метод визначення водо- та жиропоглинаючої здатності різних видів харчової сировини, яка використовується в ковбасно-консервному виробництві.
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
TNV-1998-3-39.pdf
Размер:
247.2Kb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Вип. 3
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация