Репозиторий Dspace

Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Клименко, М.
dc.contributor.author Кишенько, І.
dc.contributor.author Грек, О.
dc.date.accessioned 2020-02-17T14:20:54Z
dc.date.available 2020-02-17T14:20:54Z
dc.date.issued 1998
dc.identifier.citation Клименко, М. Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини [Текст] / М. Клименко, І. Кишенько, О. Грек // Таврійський науковий вісник / М-во АПК України, УААН, Акад. наук вищ. шк. України, ХДСГІ. - Херсон : Айлант, 1998. - Вип.3. - С. 176-177 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/378
dc.description.abstract В Українському державному університеті харчових технологій розроблен експрес-метод визначення водо- та жиропоглинаючої здатності різних видів харчової сировини, яка використовується в ковбасно-консервному виробництві. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись