Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Клименко, М. | |
dc.contributor.author | Кишенько, І. | |
dc.contributor.author | Грек, О. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T14:20:54Z | |
dc.date.available | 2020-02-17T14:20:54Z | |
dc.date.issued | 1998 | |
dc.identifier.citation | Клименко, М. Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини [Текст] / М. Клименко, І. Кишенько, О. Грек // Таврійський науковий вісник / М-во АПК України, УААН, Акад. наук вищ. шк. України, ХДСГІ. - Херсон : Айлант, 1998. - Вип.3. - С. 176-177 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/378 | |
dc.description.abstract | В Українському державному університеті харчових технологій розроблен експрес-метод визначення водо- та жиропоглинаючої здатності різних видів харчової сировини, яка використовується в ковбасно-консервному виробництві. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Визначення водо- та жиропоглинаючої здатності харчової сировини | ru |
dc.type | Article | ru |