00 DSpace/Manakin Repository
Технологія переробки молока без консервантів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2012
→
ТНВ. - 2012. - Вип. 78. - Ч. 2(1)
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія переробки молока без консервантів
Балабанова, І.О.
;
Воронцова, І.Е.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2630
Дата:
2012
Короткий опис(реферат):
Надана оцінка технології виробництва кефіру та сметани без використання консервантів, яка забезпечує виробництво якісної та безпечної продукції з максимальним збереженням природних властивостей молока.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
69.pdf
Розмір:
199.6Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
ТНВ. - 2012. - Вип. 78. - Ч. 2(1)
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися