DSpace Repository
Технологія переробки молока без консервантів
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Наукові фахові видання ХДАЕУ
→
Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
→
2012
→
ТНВ. - 2012. - Вип. 78. - Ч. 2(1)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія переробки молока без консервантів
Балабанова, І.О.
;
Воронцова, І.Е.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/2630
Date:
2012
Abstract:
Надана оцінка технології виробництва кефіру та сметани без використання консервантів, яка забезпечує виробництво якісної та безпечної продукції з максимальним збереженням природних властивостей молока.
Show full item record
Files in this item
Name:
69.pdf
Size:
199.6Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
ТНВ. - 2012. - Вип. 78. - Ч. 2(1)
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register