00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кривенко, С.В.
dc.contributor.author Карпенко, К.В.
dc.contributor.author Вашина, Д.О.
dc.date.accessioned 2020-04-08T08:07:13Z
dc.date.available 2020-04-08T08:07:13Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Кривенко, С. В. Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. В. Кривенко, К. В. Карпенко, Д. О. Вашина // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2019. - Вип.109: Сільськогосподарські науки, Ч.2. - С. 58-61 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2113
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень з визначення впливу різних режимів заморожування на вихід пельменів. Для заморожування січених напівфабрикатів застосовують переважно два способи, а саме традиційне та інтенсивне («шокове») заморожування. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатів ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу